Over mij

Vanderwijkschrijft is Peter van der Wijk. Ik help bedrijven en marketing organisaties met het bedenken en schrijven van creatieve en communicatieve uitingen.  Met name de laatste jaren word ik veel gevraagd voor (her)definiëring van de corporate story.  Mijn lange en brede ervaring op A-merk niveau binnen het marketing communicatievak plus mijn passie voor copywriting blijken me hiervoor zeer geschikt te maken.  Daarnaast heb ik inmiddels als ghostwriter diverse boeken geschreven uit naam van CEO’s en ondernemers, over marketingvisie zowel als over privé-ervaringen.

Over mij voor copy

Goede copy komt voort uit de optelsom van passie, schrijftalent, vakmanschap, onverzettelijkheid, perfectionisme, ervaring, ervaring, ervaring, marketing communicatie kennis, wereldwijsheid, brede interesse, grote nieuwsgierigheid, inlevingsvermogen en  oorspronkelijk denken. Er is geen andere manier.

Over mij voor wat

B2B/B2C copywriting projecten. Corporate story’s voor bedrijven en organisaties. Storytelling en communicatie concepten. Scripts voor corporate films, radiocampagnes, TV-commercials, YouTube content. Jubileum projecten (boeken, films, docu’s). Copy for business websites en B2B content. Boeken,  essays en blogs voor bestuurders en privé-personen.

Over mij voor wie

Mijn opdrachtgevers zijn groot, klein, MKB, CEO, manager, startup, bureau, consultant. Rijk geschakeerd: banken, goede doelen, pensioenfondsen, lagere scholen, pharma, bouwbedrijven, supermarkten, automerken. Als liefhebber vind ik alles boeiend. 

Over mij om mee te werken

Helderheid als rode draad. Altijd begroting vooraf, afgesproken, klaar. Wat snel moet, gaat snel. Wat goed moet, komt goed en liefst beter. Lever altijd meer dan verwacht. 

Over mij als freelancer

Ben ik duur? Alleen voor wie vindt dat alles goedkoop moet. Wie het vak kent, weet dat mijn prijs/kwaliteit verhouding mij zeer de moeite waard maakt. Maar oordeelt u vooral zelf. Mail me voor een indicatie t.a.v. een project waar u mee zit.