Mijn eigen geluid

Copywriting zit me in het bloed. Ik ben een liefhebber.

Ik houd ervan directies en marketeers te helpen de woorden te vinden die hun bedrijf herkenbaar neerzetten. In copy die hun trots vangt en communicatie die zuiver vertelt wat hun business zo bijzonder maakt. 

Dat doe ik voor iedereen met een gretigheid die suggereert dat het mijn eerste dag in het vak is. Maar dan wel met de bagage van vele duizenden pagina’s aan copy, concepten, campagnes, content en scripts voor een lange stoet van merken, bedrijven en bureaus.

Copywriting is een ervaringsvak: je wordt beter en beter naarmate je het langer en langer doet. Je voelt sneller aan wat klanten willen, je ziet eerder waar het echt om gaat. Dat zien mijn opdrachtgevers terug in de snelheid van werken en de kwaliteit van de output. Het maakt me bovengemiddeld efficiënt en effectief om mee te werken. 

Corporate copywriting is mijn specialisme geworden. Specifiek terrein, waar een eigen tone of voice steeds belangrijker wordt om boven het rumoer uit te komen. Ik blijk er een antenne voor te hebben, naast de skills om dat eigen geluid in copy te vertalen.

Marketing managers, bestuurders, CEO’s, management consultancy’s, corporate identity professionals, zelfstandige communicatie strategen, dat zijn de mensen die ik bedien. Dat doe ik freelance en altijd op basis van een fixed fee, dus geen verrassingen achteraf. En ook vooraf valt het goed mee. 

Neem contact op, altijd open voor vragen. 

Telefonisch: (31) 06 151 12 00 35  – Mail: vanderwijk@icloud – Skype: petervdw54