Cool, alijd een eerlijke fixed fee

In mijn werk houd ik van eenvoud en helderheid. Die lijn hanteer ik ook in het contact met opdrachtgevers. Daarom werk ik voor iedereen en elk project op basis van een fixed fee afspraak. Dat geeft zekerheid en duidelijkheid en voorkomt misverstanden.

Begroting, feedback, aanpak en planning vooraf

Vraagt u me om een begroting, dan krijgt u altijd meer. Na een gesprek over uw project, zet ik altijd gedachten en feedback op papier, bij wijze van ruwe debriefing. Daaruit kunt u opmaken of ik begrepen heb waar het u om gaat (of niet, natuurlijk). Daarbij zit ook de fixed fee begroting en wat daarbij inbegrepen is, een voorstel van hoe ik het project zal aanpakken en een planning die aangeeft wanneer er wat geleverd wordt.

Het gaat om het werk

Mijn uitgangspunt is kwaliteit van werken. Ik wil dat de opdrachtgever blij verrast moet kunnen zijn door wat ik lever – en ikzelf niet minder. Dat betekent dat ik nooit op een uurtje meer of minder kijk. Over het algemeen geldt dat ik meer uren maak op elk project dan ik redelijkerwijs zou kunnen berekenen. Dat vindt mijn accountant een merkwaardig businessmodel, maar het is mijn eigen keuze en het werkt prima zo. Ik zei het al: ik ben een liefhebber

Neem contact op, altijd open voor vragen. 

Telefonisch: (31) 06 151 12 00 35  – Mail: vanderwijk@icloud.com – Skype: petervdw54

—> Terug naar home