Nieuw corporate werk voor Kennedy Van der Laan

Een corporate story concept, de corporate website en deze film voor Kennedy Van der Laan Advocaten, een Amsterdams kantoor waar eenvoud in de omgang, helderheid van rapportering en hoogwaardig richting gevend juridisch advies de fundamenten vormen.Er was behoefte aan een scherpere positionering en daarvoor was het verstandig nog een stap verder terug te doen. Een uitvoerige nieuwe blik op de identiteit, op de keystrenghts van het kantoor en de manier van werken. Wat naast alle professionele competenties opviel was een sterke affiniteit met kunst.

De Heldere Lijn

Het leverde een nieuw kernverhaal op onder de noemer De Heldere Lijn. Een brede en flexibele vertelparaplu, waarin de fundamentele sterktes van het kantoor verbonden werden aan het vertelkader van portretkunst. Met medewerking van bekend Nederlands kunstenaar Jurriaan van Hall werd deze corporate film ontwikkeld als levend Manifest, die een prominente plaats inneemt op de vernieuwde corporate website. Het portretconcept wordt de komende tijd breed uitgerold binnen de eigen organisatie en benut voor o.a. HR-communicatie en studentenwerving.

Screenshot KvdL video
Kennedy Van der Laan Advocaten is van de heldere lijn. Werkwijze, karakter, identiteit en de opmerkelijke affiniteit met kunst zijn naadloos bij elkaar gebracht in deze corporate brandvideo (lengte 1.45 minuut, klik hier). Een levend merk- en bedrijfsmanifest van een verhaal dat zich de komende jaren verder zal ontrollen.

Geef een reactie