Zorgcopy

Mooi mailtje, onlangs. Blije opdrachtgeefster uit Canada. Project: nieuw initiatief tav dementiezorg. Van der Velden Brand Consultancy boog zich over de positionering. Ik over het bedrijfsmanifest. Zorgcopy vergt laverend schrijven. Emotioneel maar niet te soppy. Informatief maar niet overgedetailleerd. Empathisch, maar ook professioneel. Ligt me wel. Ervaring, dat scheelt. Ziektekostenverzekeraars, zorginstellingen, farma en medische producten, uitvaartondernemingen, allemaal voorbij gekomen. Dit specifieke project was een start-up project. Een concept. Nog van de grond te tillen. Investeerders intrigeren. Influentials interesseren. Helder krijgen was de boodschap. En daarmee de juiste snaren raken. Kennelijk goed gelukt. Zie deze mail hieronder. Endorsement. Altijd leuk. 

Hello Peter!

I am so pleased with this Manifesto thank you! It is very refreshing and uplifting! I have had positive feedback on this! 

The beginning defines so clearly what it is we will do. There is a lightness now that engages us all and brings it back to a core basic starting place & ending place – HOME and how we move through life.

The Manifesto also brings joy and understanding to what it is we are doing and I believe mobilizes people to want to act and make a difference or support the cause. 

It was a pleasure to work with you and I wish you continued success in all you do. 

Thank you!

Margot