Een investering in waardering

Je bedrijf bestaat 10, 25, 50, 75, 100, 150 jaar. Prestatie? Fenomenaal. Want wat al niet overleefd dan? Belastingen. Oorlogen. Meer belastingen. Economische crisis. Concurrentie. Ambtenaren. Europese regels. Failliete klanten. Brand. Vakbonden. Milieu-eisen. Fusies en overnames. Reorganisaties. Bedenk het maar. Al die ups. Downs. Drama’s. En toch sta je er nog. Onverzettelijk. Onverwoestbaar. Onverslaanbaar. Wat een verhaal. Je verdient een standbeeld. Wel, pak het verhaal en maak er zelf een standbeeld van. Giet je verhaal tot monumentaal boekwerk. In de mal van een mooi idee. Het bedrijf in 100 selfies. In 75 anecdotes. In 50 kindertekeningen van je werknemers. Speciaal. Afwijkend. Collector’s item waardig. Grafisch adembenemend, in woord en beeld, in art en design. Sprankelend en inspirerend opgeschreven. Wees even ambitieus en uniek als je bedrijf zelf is. Het is een investering in waardering. Voor je mensen, klanten, stakeholders. Dat ze er waren voor je. Dat ze er zijn voor je. Zodat ze er nog jaren blijven voor je.

Ik bedenk, schrijf en begeleid jubileum- en mijlpaalboeken voor bedrijven en organisaties. Mail of bel als je hier meer over wilt weten. En blijf me volgen.