#trots is de nieuwe trots

Aan de lopend de band op Twitter, Facebook, LinkedIn. Nieuw gebouw: #trots. Yesss, ik ga hier werken: #trots. Ons nieuwe logo: #trots. Veel selfies. Duimen omhoog. Spontane uitbarstingen van blije medewerkers. 

Als je vraagt: waar hebben we zo’n corporate story voor nodig? Daarvoor. Employee branding. Alle neuzen dezelfde kant op: #trots omhoog. Het wint aan gewicht. 

Talent kijkt vandaag anders naar bedrijven. Idealistischer. Het zoekt meer dan een job. Een drijvende gedachte. Iets wat het werk ‘meer’ geeft. Misschien dat sociale meer. Misschien dat maatschappelijke meer. Misschien dat duurzame meer. 

In ieder geval: dat speelt nu. Daarom heeft een inspirerende story nut. Daar begint saamhorigheid. De wil om te winnen. De lol van het werk. Met z’n allen. Collectieve #trots. Individuele #trots. En dat gaat opvallen. Telkens weer iemand van jouw club #trots op Facebook, Twitter en LinkedIn. Gratis arbeidsmarkt communicatie. Goud.

(Maak mij ook # trots. Deel dit artikeltje. En blijf me volgen. Top. Tnx. #trots).