Net besteld. Brand Sanity, door Maarten Bakker

Maarten Bakker is opgetrokken uit inhoud. Dat zie je terug in zijn werk. Ik noem twee voorbeelden. Amnesty International. Klaverblad Verzekeringen. Geen snelle dingetjesideetjes. Maar kern. De key overtuiging. Wat ze drijft. Je proeft echtheid en integriteit. Nu komt hij met een essay: Brand Sanity. De titel alleen al. Right on the money. Brand Sanity is wat veel organisaties ontbreekt. VW, ABN AMRO, PvdA. Die lukt het precies daarom maar niet verloren vertrouwen terug te winnen. Hun obsessie: navelstaar marketing. Net datgene waar deze samenleving dwars doorheen prikt. Ik kijk uit naar dit boek. Maarten heeft me niks gevraagd, maar ik zeg: bestellen. Het is gratis. Plus: meer brand sanity in de wereld helpt ons allemaal. Tnx dus. En blijf me volgen.