Zo praten we hier

Tone of voice. Hoe je bedrijf praat. Lees voor praat ook: schrijft, e-mailt, tweet, telefoon beantwoordt, helpdeskt, TV-commercials maakt, blogt, vlogt, speecht, presenteert. Tone of voice is stem, karakter en persoonlijkheid. Moet klinken zoals je bent. Niet wie je wilt zijn. Dat houdt niemand vol. Precisiewerkje, tone of voice. Voorbeeld: zakelijke tone of voice? OK. Maar welk type. Zakelijk chique? Zakelijk met humor? Formeel zakelijk? Agressief zakelijk? Dit is waarom een Tone Of Voice Handboek handig is. Misschien wel essentieel. Want tone of voice raakt ook houding, gedrag, waarden. Het hele Wie We Zijn zelfs. Dus goed om te hebben. Als introductie van de corporate story. Als workshop basis. Als referentiekader. En als cadeau voor wie er komt werken. Die is meteen thuis. Zo praten we hier. Geen slechte titel. Iets voor u? Mail me gerust. En blijf me volgen. Tnx.